🍁 Autumn Sale — Až 70% sleva na hosting a domény
aktivujte nyní
Často kladené otázky • Náhodný

Hosting bylo pozastaveno, ztratil jsem data?

Pokud je hosting pozastaven, data zůstávají neporušená. Znovuaktivace účtu se provádí snadno, ale pokud uplyne 30 dní, data jsou automaticky smazána.

2
Názory 1314Aktualizováno 2 aniPublikováno dne 27/07/2018od Mark D.

V případě pozastavení hostingu zůstávají všechny informace nedotčeny. Pouze služby poskytované tímto hostingem jsou deaktivovány. Jakmile je důvod pro pozastavení odstraněn, účet se opět stává funkčním přesně tak, jak byl před pozastavením. Pokud však uplyne 30 dní od pozastavení služeb bez jejich opětovného aktivování, budou data na hostingu automaticky smazána.

Podobné články

Názory 1,314
Aktualizováno před 2 lety

Pokud je hosting pozastaven, data zůstávají neporušená. Znovuaktivace účtu se provádí snadno, ale pokud uplyne 30 dní, data jsou automaticky smazána.

Názory 939
Aktualizováno před 2 lety

Získejte odklad platby kontaktováním obchodního oddělení. Detaily o službách a podmínkách jsou k dispozici v Obchodních podmínkách, kapitola 4.

Názory 1,147
Aktualizováno před 1 rokem

Zjisti hlavní příčiny, proč tvá webová stránka nefunguje správně, a jak rychle vyřešit tyto problémy.